Kasvatamme rakkaudella
/

 

 

Rakennamme Päiväkoti Metsämansikalle uudet, väljät ja kodinomaiset tilat luonnonläheiselle paikalle Isoahonkankaalle osoitteeseen Metsäniementie 1. Tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota liikunnan mahdollistamiseen sekä leikkiympäristöihin. Päiväkoti Metsämansikka avaa ovensa 2.1.2023.

Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille sekä esiopetusta 6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa toimii seuraavat ryhmät: Kultahiput (1-2v), Tähtisilmät (3-4v) ja Päivänsäteet (5-6v). Toiminnassa painotamme ympäristökasvatusta, kestävää kehitystä sekä liikunnallista lapsuutta. Meillä lapset pääsevät ulkoilemaan, retkeilemään ja liikkumaan päiväkodin lähiympäristössä ympäri vuoden. 

Arvojamme ovat kodinomaisuus, lapsen etu sekä joustavuus. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi nauttii olostaan päiväkodissa. Teemme kaikkemme, jotta myös vanhemmat ovat tyytyväisiä.

Voit varmistaa lapsellesi paikan Kiimingin uusimmassa päiväkoissa hakemalla heti. Hakemus tehdään Oulun kaupungin sähköisessä asioinnissa. Lisäksi pyydämme täyttämään hakemuksen kotisivuiltamme Asiakkaaksi meille-osiossa. Mikäli heräsi kysyttävää, ota yhteyttä 0405744212/Sirpa tai sirpa.heikkinen@mansikkatarhat.fi. Tervetuloa!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään porukassamme, lähetä avoin työhakemus osoitteeseen sirpa.heikkinen@mansikkatarhat.fi.