Kasvatamme rakkaudella
/

 

 

Palvelumuodot

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia varhaiskasvatus -ja esiopetuspalveluita:

 • Kokopäiväinen varhaiskasvatus
 • Varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa
 • Varhaiskasvatus 20 tuntia viikossa
 • Maksuton esiopetus
 • Maksuton esiopetus + kokopäiväinen varhaiskasvatus
 • Maksuton esiopetus + varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa

Kokopäiväinen varhaiskasvatus toteutetaan päiväkodin aukioloaikojen puitteissa maanantaista perjantaihin klo 6:30-17:00. Jos perheellä ei ole tarvetta päivittäiselle varhaiskasvatukselle, voidaan tehdä sopimus 14-15 päiväksi kuukaudessa. Tällöin perhe ilmoittaa tarvitsemansa päivät etukäteen päiväkodille. Maksuton esiopetus toteutetaan maanantaista torstaihin klo 9-13 ja perjantaina klo 9-12. Maksuttoman esiopetuksen lisäksi lapsi voi olla varhaiskasvatuksessa joko päivittäin tai 14-15 päivänä kuukaudessa. 20 tunnin varhaiskasvatus toteutetaan vuoroviikoin joko kahtena tai kolmena päivänä viikossa siten, että päiviä tulee kuukaudessa yhteensä kymmenen. Perhe voi esittää toiveita päivistä, muutoin päiväkoti antaa perheelle päivät. 

Hakeminen

Mansikkamaan ja Ahomansikan päiväkoteihin haetaan Oulun kaupungin varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin kautta. Sähköisen hakemuksen lisäksi pyydämme täyttämään alla olevan oman hakemuksemme. Täytämme paikat hakemisjärjestyksessä. Jos hakemisen suhteen ilmenee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Sirpaan (0405744212 / sirpa.heikkinen@mansikkatarhat.fi).

Asiakasmaksut

Käytössämme on Oulun kaupungin yksityisen päivähoidon palveluseteli. Palvelusetelin arvo on tulosidonnainen, ja se huomioi sisaralennuksen asiakasmaksujen omavastuuosuutta määritettäessä. Tulosidonnaisuus ja sisaralennus lasketaan samoin kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Palveluseteliä ei tarvitse erikseen hakea, vaan palveluseteli myönnetään Oulun kaupungin sähköisen päivähoitohakemuksen perusteella. Perheen tulee kuitenkin toimittaa tuloselvitys sähköisellä tuloselvityslomakkeella Oulun kaupungille, mikäli perhe ei halua, että asiakasmaksu peritään korkeimman kunnallisen asiakasmaksun mukaan. Voit arvioida asiakasmaksun suuruuden maksulaskurin avulla. Huomioithan, että laskurista saat suuntaa-antavan maksun suuruuden, ja summaan lisätään käyttämämme yksityisen varhaiskasvatuksen lisä 18€/kk/lapsi. 

Korkeimmat asiakasmaksut

 • Kokopäiväinen varhaiskasvatus 306€/kk
 • Varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa 214-230€/kk
 • Varhaiskasvatus 20 tuntia viikossa 184€/kk
 • Maksuton esiopetus 0€/kk
 • Maksuton esiopetus + osapäiväinen varhaiskasvatus 191€/kk
 • Maksuton esiopetus + varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa 133-143€/kk

Korkein perimämme asiakasmaksu nuorimmalta lapselta on 306€/kk. Toisesta lapsesta maksu on 40% nuorimman lapsen maksusta, eli enimmillään 133€/kk. Jokaisesta seuraavasta lapsesta maksu on 20% nuorimman lapsen maksusta, eli enimmillään 76€/kk. Palvelusetelin määrittämään omavastuuosuuteen lisätään 18 euroa, jolloin saadaan meidän perimä asiakasmaksu. Alin asiakasmaksu tulee näin ollen olemaan 18€/kk. Maksuttomaan esiopetukseen 18 euron lisää ei lisätä. Asiakasmaksujen lisäksi perheiltä ei peritä muita maksuja, vaan asiakasmaksu kattaa muun muassa kuljetus- ja pääsylippumaksut retkillä, tapahtumien ohjelmamaksut, valokuvia ja päivittäiset ksylitolipastillit.

 

 

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!