Kasvatamme rakkaudella
/

 

 

Palvelumuodot

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia varhaiskasvatus -ja esiopetuspalveluita:

  • Kokopäiväinen varhaiskasvatus
  • Varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa
  • Maksuton esiopetus
  • Maksuton esiopetus + kokopäiväinen varhaiskasvatus
  • Maksuton esiopetus + varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa

Kokopäiväinen varhaiskasvatus toteutetaan päiväkodin aukioloaikojen puitteissa maanantaista perjantaihin klo 6:30-17:00. Jos perheellä ei ole tarvetta päivittäiselle varhaiskasvatukselle, voidaan tehdä sopimus 14-15 päiväksi kuukaudessa. Tällöin perhe ilmoittaa tarvitsemansa päivät etukäteen päiväkodille. Maksuton esiopetus toteutetaan maanantaista torstaihin klo 9-13 ja perjantaina klo 9-12. Maksuttoman esiopetuksen lisäksi lapsi voi olla varhaiskasvatuksessa joko päivittäin tai 14-15 päivänä kuukaudessa.  

Hakeminen

Mansikkamaan, Ahomansikan ja Metsämansikan päiväkoteihin haetaan varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin, eVakan, kautta. Sähköisen hakemuksen lisäksi pyydämme täyttämään alla olevan oman hakemuksemme. Täytämme paikat hakemisjärjestyksessä. Jos hakemisen suhteen ilmenee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Sirpaan (0405744212 / sirpa.heikkinen@mansikkatarhat.fi).

Asiakasmaksut

Käytössämme on Oulun kaupungin yksityisen päivähoidon palveluseteli. Palvelusetelin arvo on tulosidonnainen, ja se huomioi sisaralennuksen asiakasmaksujen omavastuuosuutta määritettäessä. Tulosidonnaisuus ja sisaralennus lasketaan samoin kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Palveluseteliä ei tarvitse erikseen hakea, vaan palveluseteli myönnetään Oulun kaupungin sähköisen päivähoitohakemuksen perusteella. Perheen tulee kuitenkin toimittaa tuloselvitys sähköisellä tuloselvityslomakkeella eVakassa Oulun kaupungille, mikäli perhe ei halua, että asiakasmaksu peritään korkeimman kunnallisen asiakasmaksun mukaan. Voit arvioida asiakasmaksun suuruuden maksulaskurin avulla. Huomioithan, että laskurista saat suuntaa-antavan maksun suuruuden, ja summaan lisätään käyttämämme yksityisen varhaiskasvatuksen lisä 18€/kk/lapsi. 

Korkeimmat asiakasmaksut 1.8.2022 alkaen:

  • Kokopäiväinen varhaiskasvatus 313€/kk
  • Varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa 219-235€/kk
  • Esiopetus 0€/kk
  • Esiopetus + osapäiväinen varhaiskasvatus 195€/kk
  • Esiopetus + varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa 137-146€/kk

Korkein perimämme asiakasmaksu nuorimmalta lapselta on 313€/kk. Toisesta lapsesta maksu on 40% nuorimman lapsen maksusta, eli enimmillään 136€/kk. Jokaisesta seuraavasta lapsesta maksu on 20% nuorimman lapsen maksusta, eli enimmillään 77€/kk. Palvelusetelin määrittämään omavastuuosuuteen lisätään 18 euroa, jolloin saadaan meidän perimä asiakasmaksu. Alin asiakasmaksu tulee näin ollen olemaan 18€/kk. Pelkkään esiopetukseen 18 euron lisää ei lisätä. Asiakasmaksujen lisäksi perheiltä ei peritä muita maksuja, vaan asiakasmaksu kattaa muun muassa kuljetus- ja pääsylippumaksut retkillä, tapahtumien ohjelmamaksut, valokuvia ja päivittäiset ksylitolipastillit.

Kesä-, heinä-, ja elokuun ajalta hyvitämme yhtenäisen loman hoitomaksussa.

 

 

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!